8 april 2012

Drijven

Vrolijk pasen allemaal. Eigenlijk was het een hele fijne dag. Mooi zonnetje en alle paaseitjes waren gevonden in de tuin van opa en oma. Daarna lekker geborreld en gegeten.
Gisteren had ruben 2 goudvisjes kado gekregen. Zomaar. Hij wil wel graag een huisdiertje, maar papa is allergisch voor dierenharen dus een hond is helaas uitgesloten. Zijn voorkeur ging uit naar schildpadjes, maar ik vond dat hij toch eerst maar eens de verantwoording moest leren dragen voor goudvisjes. Alle advies van de verkoper hadden we opgevolgd. Althans dat denken we dan. Vanmorgen dreven ze al op de bodem van de vissekom. Op internet gezocht en nu blijkt dat goudvisjes ook slapen. Dus we gingen er vanuit dat dat ook was, wat ze aan het doen waren. Toen we thuis kwamen van een gezellige middag weg, dreven ze beiden helaas aan het oppervlak. Jammerrr...."suzy" en "koenie" leven dus niet meer, binnen 24 uur in ons huis, en dan al dood. Morgen of overmorgen toch maar even terug naar de winkel om te vragen wat we nu verkeerd hebben gedaan.
RIP visjes. Een wat minder leuke einde van de middag.


1 opmerking:

BROCANTERIE DERDIJK zei

Ach wat sneu! Ik kan me voorstellen dat Ruben dit niet leuk vond. Herken het wel hoor, wij kunnen ook helemaal niets met goudvissen die leven bij ons ook nooit lang.
Toch nog een fijne 2de paasdag gewenst!

Groetjes,
Esther